The Sims 4 The Sims Mobile The Sims Freeplay The Sims The Sims 4 The Sims Mobile The Sims Freeplay Download sæt med fankunst The Sims 4 The Sims Mobile The Sims Freeplay Download sæt med fankunst

The Sims Mobile flytter "Down Under"

The Sims™ Mobile holder flyttedag!

The Sims™ Mobile holder flyttedag, når den seneste tilføjelse til den verdensomspændende hitserie rykker fra Californien til Melbourne i Australien. Som ved enhver større flytning opstår der en masse kærlighed, latter og bittersøde øjeblikke, når spillet skifter hænder fra Maxis til Firemonkeys Studio.

På trods af de store forandringer, og det at flytte til den anden side af kloden, har både udviklingsteamet og fans af The Sims Mobile meget at se frem til.

"Firemonkeys har været fordybet i The Sims-verdenen i næsten ti år, hvor vi har udviklet, og stadig skaber fantastisk, indhold til The Sims FreePlay", siger Joe Donoghue, administrerende direktør for Firemonkeys. "Vi er ovenud begejstrede for at få The Sims Mobile ind i vores studie, og udviklingsteamet arbejder hårdt på at skabe alt den sjov, kreativitet og fantasi, som vores spillere har lært at forvente af vores spil".

Mens folkene i Maxis stadig vil investere i The Sims til pc og konsol, er teamet hos Firemonkeys klar til at tage The Sims Mobile til nye højder. Ændringerne er muligvis ikke mærkbare med det samme, men teamet har i øjeblikket travlt med at arbejde på funktioner og indhold til spillet, samt ny og forbedret support til fællesskabet og spillerne. Og fans, der spiller The Sims FreePlay, kan fortsat forvente spændende opdateringer. 

Download The Sims Mobile i App Store eller Google Play i dag. Mens du er ved det, så husk også at følge os på Twitter for at holde dig opdateret med alle de spændende ændringer, der er på vej.

Lignende nyheder

Sommerparadis

The Sims Mobile
12-04-2024
Vi vender tilbage til en af vores hotteste opdateringer!

Hjertelig jul

The Sims Mobile
01-12-2023
Julen har bragt The Sims Mobile!

Hej Japan! Opdatér

The Sims Mobile
17-09-2023
Et nyt besøg i Solens rige, som du vil huske i lang tid fremover.