EA Play FIFA 23 F1™ 22 Madden NFL 23 Apex Legends™ Battlefield™ 2042 The Sims™ 4 Startside for Electronic Arts Electronics Arts Home Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer

Mere om Fe, en EA Originals-titel

Få mere at vide om idéen bag Fe, og hvad du kan forvente af dette kommende EA Originals-spil.

Hej venner

Vi ved, at I har ventet på flere nyheder om Fe, vores kommende EA Originals-titel, og vi er rigtigt glade for at kunne give jer alle sammen flere oplysninger om spillet!

Den oprindelige idé til Fe kom fra et særligt møde i min egen baghave for nogle år siden. En dag dukkede der et rådyr op. Det stod der bare, ganske roligt, så jeg nærmede mig meget langsomt. På bare fødder i det dugvåde græs gik jeg stille så tæt på, at jeg kunne mærke dets varme på min hånd. Jeg holdt vejret, da jeg tog et sidste skridt frem, men med ét lagde det mærke til mig og løb tilbage ind i skoven.

Det var et uforglemmeligt øjeblik. Følelsen af at møde et vildt dyr. Frygten, glæden og usikkerheden på, hvordan det ville reagere over for mig. Siden da har Klaus (kreativ leder og CEO hos Zoink) og jeg talt om at skabe et spil, der kunne udløse den samme følelse.

For os i Zoink har det altid handlet om historien, og det samme gælder for Fe. Samtidigt er det også fuldstændigt nyt for os, fordi vi har en lang baggrund med dialogtunge spil. Fe er et ordløst platformspil fyldt med lyde. Vi vil gerne have, at du tager dig tid til at stoppe op og virkelig lytter til skoven omkring dig, fordi den i høj grad er en levende ting. Brummen, brøl og hylen. Gennem lydene kan du skabe bånd til skoven og dens beboere. Hvis du lytter til skoven, lytter den til dig.

Jeg var faktisk ret bange for dyr, da jeg var en lille dreng. Jeg har aldrig haft en hund eller andre dyr. Men selv om jeg syntes, det var lidt uhyggeligt, brugte jeg alligevel meget tid i skovene omkring mit hjem. Det var ret skræmmende at vide, at alt i skoven var levende, men det var også fantastisk at have et sted, hvor jeg kunne løbe og lege frit, uden at nogen holdt øje med mig. Med tiden begyndte jeg selv at blive en del af den. Jeg vidste, hvad den mærkelige lyd i det fjerne var. Jeg lærte, hvor jeg kunne gå uden at gå lige ind i en mose eller et hvepsebo.

Jeg gjorde skoven til mit hjem, og vi ønsker, at du gør det samme i Fe. Spillet har et gameplay i metroidvania-stil, og det vokser, jo mere du udforsker. Klatr, hop og flyv for at finde dine egne yndlingsruter og genveje, mens du finder vej gennem verdenen.

Hvornår starter jeres rejse gennem skoven så? Vi glæder os over at kunne fortælle, at I kan spille Fe i starten af 2018! Det bliver tilgængeligt til Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og pc via Origin.

Andreas Beijer,
Creative Director for Fe

Lignende nyheder

Game Changer: Banebrydende spilpatchingteknologi skabt af EA-medarbejder

Electronic Arts Inc.
09-04-2024
Hans van Veenendaal fra EA har skabt banebrydende spilpatchingteknologi, som reducerer patch-tidsforbruget, sparer omkostninger og understøtter bæredygtighed.

Kate Kelloggs rejse i spidsen for spilevolutionen hos Electronic Arts

Electronic Arts Inc.
27-03-2024
Kate Kelloggs rejse som COO for EA Studios, hvor vi går i dybden med hendes ledelsesvej, samarbejdsstil og vision for spillenes fremtid.

Den spritnye EA app til Mac

Electronic Arts Inc.
26-03-2024
Den spritnye EA app til Mac erstatter Origin som vores primære Mac-platform.