EA Play FIFA 23 F1™ 22 Madden NFL 23 Apex Legends™ Battlefield™ 2042 The Sims™ 4 Startside for Electronic Arts Electronics Arts Home Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer

Hyldest til superfans: The TwoScotsmen

The TwoScotsmen, instruktør og superfan af Battlefield, skaber episke, filmiske Battlefield-trailere.

Vi elsker alle sammen computerspil, men nogle mennesker elsker dem bare mere end andre. I denne serie fremhæver vi nogle af vores mest passionerede fans fra hele verden.

The TwoScotsmen, instruktør og superfan af Battlefield, skaber episke, filmiske Battlefield -trailere- Han tog sig tid til at fortælle os om sine indtryk af Battlefield 1, arbejdet med folkene på DICE og det grundlæggende ved at skabe filmsekvenser i spil.

 

Du er en ret stor fan af spilserien Battlefield . Hvad er dit yndlingsspil?

Det er virkelig svært at vælge ét, fordi det har ændret sig så meget med årene. Jeg bliver nødt til at sige Battlefield 4, men kun fordi jeg har lagt så meget arbejde i det spil. Med hensyn til gameplay ville jeg sige Battlefield 1942. Det indfanger virkelig den totale krigsførelse, der bare ikke var almindelig dengang. 

Hvad synes du, der er nogle af de mest spændende aspekter i et Battlefield -spil?

Det er et svært spørgsmål, fordi jeg mener, at der er så mange aspekter af spillet, der gør det til dét, det er, og det er en hårfin balance.

Total krigsføring skal spilles på en stor kampplads for at imødekomme alle de forskellige måder at spille på.

Man skal sikre, at der er forskellige muligheder for spillestil. Med de sædvanlige fire klasser har man en grundlæggende rolle, men hvis man tilsætter køretøjer og forskellige våben, giver man spillerne reel mulighed for at udnytte deres egen unikke spillestil i forhold til holdet og gruppen.

Spiltilstande som Rush giver efter min mening en konkurrencemæssig kant og opfordrer i højere grad til teamwork for at lykkes med et forsvar eller et angreb.

Rigtigt godt gameplay er selvfølgelig det vigtigste aspekt, men det kommer kun til udtryk ved hjælp af en perfekt afstemt lyd- og billedeoplevelse. Mange spil gør det godt, bare ikke lige så godt som DICE.

Hvad er dit foretrukne køretøj, når du spiller et Battlefield-spil?

Kampvogne! Giv mig til enhver tid en kampvogn! Jeg har altid været vild med køretøjerne i Battlefield, men et stort pansret bæst med en artillerist, der holder skansen, er bare for sjovt. Jeg kan skyde helikoptere ned i dagevis med en kampvogn.

 

Du er kendt for at lave filmsekvenser for computerspil som "Battlefield 4 Through My Eyes - Cinematic Movie". Hvordan skaber du noget, der er så forbløffende?

Inden jeg slog mig på spilfilmsekvenser som "Through My Eyes", havde jeg arbejdet med en masse kortfilm, og jeg underviste også i videoinstruktion og -redigering i et stykke tid. 

Men jeg ville virkelig gerne skabe noget helt fantastisk, så det var det eneste logiske valg. Jeg er jo vild med at spille og har en enorm forkærlighed for filmscener i spil, blandt andet den gamle Battlefield 2-introduktion, der blev lavet i stil med en filmtrailer. Det var virkelig nemt at gå i gang med den, fordi jeg har en hyperaktiv fantasi, og fordi Battlefield 4 bare ser så godt ud i forvejen.

"Through My Eyes" var dog interessant nok resultatet omhyggelig research. Jeg tror, at jeg har set alle de filmsekvenser, der overhovedet findes, og jeg nåede frem til én samlet konklusion: Der var ikke nok Hollywood i dem til mig! Så jeg besluttede mig for at give kameraarbejdet og flowet en mere realistisk fornemmelse.

Begivenhederne i filmsekvensen var resultatet af noget arbejde, jeg havde lavet før... kameratricks. Der skulle lidt opfindsom redigering til at skabe en slags "uafbrudt optagelse" af hele sekvensen, så fordybelsen ikke går tabt.

Det vigtigste ved "Through My Eyes" var nok at give seerne noget med en anderledes stil end normen, og navnet knytter sig direkte til min undervisningsteknik i mit gamle job. Man kan undervise i historiefortælling og redigeringsteknikker, men en vision er noget, som kun én selv kan udvikle. Fortæl din historie, som du ser den, gennem dine egne øjne. Bum. Banalt! 

 

Du har arbejdet med trailere til spilserien Battlefield. Hvordan begyndte du at arbejde med DICE?

Min "Battlefield 4 Cinematic Action Movie – Smokescreen" vandt DICE's BattleFilm-konkurrence, og den førte mig til E3. Mens jeg var der, kom vi til at tale om, hvordan jeg kunne samarbejde i en mere officiel rolle.

Det har været en enestående oplevelse at arbejde med DICE's produktionsteam. Jeg har aldrig haft det så sjovt med at lave filmsekvenser i Battlefield, som da vi samarbejdede om vores idéer og omarbejdede scenerne, indtil vi havde det endelige produkt.

Hvad var dit første indtryk, da du så traileren til Battlefield 1?

Jeg blev simpelthen blæst bagover! Det kan slet ikke udtrykkes med ord, hvor spændt jeg er på denne nye del af spillet. Jeg har i lang tid ønsket, at spilserien gik tilbage til tidligere tidsaldre, og DICE har bestemt ikke skuffet mig.

 

Hvad er det første, du vil gøre i spillet, når Battlefield 1 udkommer? 

Som det allerførste vil jeg gå i luften med en wingman og se, hvordan det spænder af, for jeg plejede at flyve sammen med min ven i et jetteam i Battlefield 3. Det var gode tider!

Hvor skal nye Battlefield-spillere starte?

Jeg ville vælge Battlefield 4 som udgangspunkt på grund af den totale krigsoplevelse og så hurtigt gå videre til Battlefield 1, når det er ude – og forsøge at undgå mine snigskytter!

 

Er du vild med Battlefield? Fortæl os hvorfor på Twitter.

Få de seneste nyheder om Battlefield 1 ved at blive medlem af Battlefield Insider

 

Følg med i alt, hvad der rører sig om EA: Læs vores blog, følg os på Twitter, og synes godt om os på Facebook.

Lignende nyheder

Game Changer: Banebrydende spilpatchingteknologi skabt af EA-medarbejder

Electronic Arts Inc.
09-04-2024
Hans van Veenendaal fra EA har skabt banebrydende spilpatchingteknologi, som reducerer patch-tidsforbruget, sparer omkostninger og understøtter bæredygtighed.

Kate Kelloggs rejse i spidsen for spilevolutionen hos Electronic Arts

Electronic Arts Inc.
27-03-2024
Kate Kelloggs rejse som COO for EA Studios, hvor vi går i dybden med hendes ledelsesvej, samarbejdsstil og vision for spillenes fremtid.

Den spritnye EA app til Mac

Electronic Arts Inc.
26-03-2024
Den spritnye EA app til Mac erstatter Origin som vores primære Mac-platform.