NHL 19 Champions League Nytt banespill Nytt Avspark The Journey: Mesterne FIFA 19-demo Tips og triks VM 2018-lagpakker Klubbpakker Hva er FUT? FUT-nyheter FUT-webapp Ukens lag Årets lag (TOTY) Oversikt Division Rivals Flere måter å spille på Ikoner Spillerrangeringer De 100 best rangerte spillerne Interessante spillere Database Ukens mål Forum Pro Club Verdensturné EA Sports FIFA Talent Scout FIFA-nyheter E-postoppdateringer Bakrommet Startside for Global Series Oversikt Offisielle Regler Rangeringer Nyheter fra FIFA-konkurransespilling Champions League Nytt banespill Nye Avspark The Journey: Mesterne FIFA 19-demo Tips og triks 2018 VM-lagpakker Klubbpakker Hva er FUT? FUT-nyheter FUT-webapp Ukens lag Årets lag (TOTY) Oversikt Division Rivals Flere måter å spille på Ikoner Spillerrangeringer De 100 best rangerte spillerne Interessante spillere Database Ukens mål Forum Pro Club Verdensturné EA Sports FIFA Talent Scout FIFA-nyheter E-postoppdateringer Bakrommet Startside for Global Series Oversikt Offisielle Regler Rangeringer Nyheter fra FIFA-konkurransespilling PS4 Origin Xbox One Nintendo Switch PS4 Origin Xbox One Nintendo Switch

Tilbud på FIFA 19-lanseringsutgavene – Ultimate, Champions og Standard Edition

Nå er snart UEFA Champions League tilbake med fantastisk nytt innhold i FIFA 19. Med spesielle Champions League-drakter og -spillerkort, samt et valgfritt lånekort av Neymar Jr, Kevin De Bruyne eller Paulo Dybala i 10 kamper til laget ditt, finnes det ikke noe bedre tidspunkt å komme i gang i FIFA 19 på!

EA SPORTS™ FIFA 19, som er drevet av Frostbite™, gir deg en opplevelse i mesterklassen både på og utenfor banen. FIFA 19 kan skilte med UEFA Champions League som trekkplaster og byr på oppgraderte banespillfunksjoner som gir deg full kontroll over enhver situasjon på banen. Her får du nye og unike måter å spille på, blant annet siste kapittel i historien om Alex Hunter i The Journey: Mesterne, en ny modus i den alltid like populære FIFA Ultimate Team™ og mye mer. Nye mestere dyrkes frem i FIFA 19.

*Innholdet i lanseringsutgavene er tilgjengelig i FUT fra og med 6. februar 2019, men bare for nye FUT-spillere.

STANDARD EDITION

  • *1 Spillervalg-lånekort (Neymar Jr., Kevin De Bruyne eller Paulo Dybala i 10 FUT-kamper)
  • *4 UEFA Champions League-drakter
  • *5 UEFA Champions League-spillerkort (opptil 85 i TOT)

Kjøp nå til PlayStation 4, Xbox One og PC. Også tilgjengelig på Nintendo Switch.

CHAMPIONS EDITION

  • 10 Premium Jumbo-gullpakker
  • Cristiano Ronaldo- og Neymar Jr.-lånekort i sju FUT-kamper
  • Spesielle FUT-drakter designet av artistene fra FIFA-soundtracket
  • *1 Spillervalg-lånekort (Neymar Jr., Kevin De Bruyne eller Paulo Dybala i 10 FUT-kamper)
  • *4 UEFA Champions League-drakter
  • *5 UEFA Champions League-spillerkort (opptil 85 i TOT)

Kjøp nå til PlayStation 4, Xbox One og PC.

ULTIMATE EDITION

  • 25 Premium Jumbo-gullpakker
  • Cristiano Ronaldo- og Neymar Jr.-lånekort i sju FUT-kamper
  • Spesielle FUT-drakter designet av artistene fra FIFA-soundtracket
  • *1 Spillervalg-lånekort (Neymar Jr., Kevin De Bruyne eller Paulo Dybala i 10 FUT-kamper)
  • *4 UEFA Champions League-drakter
  • *5 UEFA Champions League-spillerkort (opptil 85 i TOT)

Kjøp nå til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Lojalitetstilbud

Alle som har FIFA 18 på PlayStation 4 og Xbox One, får tilgang til en eksklusiv lojalitetsrabatt: 10 % på totalprisen på FIFA 19 Ultimate Edition ved forhåndsbestilling via konsollen. Denne rabatten kan slås sammen med 10 %-rabatten man får som EA Access-abonnent, slik at den totale rabatten blir 20 %. Velg «Få 10 % på FIFA 19» på FIFA 18-hovedskjermen på PlayStation 4 eller Xbox One for å benytte deg av tilbudet.

*Betingelser og begrensninger gjelder. Se tilbudsvilkårene for mer informasjon. 

Related News

Det ultimate FUT 19-laget

FIFA 19
23.aug.2019

FUT 19 FUTTIES

FIFA 19
03.jul.2019

FUT 19 Ultimate sesongens lag

FIFA 19
21.jun.2019
Om FIFA 19 Ultimate Team™ Nyheter FIFA-konkurransespilling FIFA Mobile Kjøp FIFA nå facebook twitter instagram Bla gjennom spill Siste nytt Hjelpesenter EA-forum Om oss Karrièrer United States United Kingdom Australia France Deutschland Italia 日本 Polska Brasil Россия España Ceska Republika Danmark Mexico Nederland Norge Sverige 繁體中文(香港) Türkçe الشرق الأوسط Juridisk Nettjenesteoppdateringer Brukeravtale Retningslinjer om personvern og informasjonskapsler (personvernrettighetene dine)