The Sims 4 The Sims Mobile The Sims FreePlay The Sims The Sims 4 The Sims Mobil The Sims FreePlay Last ned fankunst-sett The Sims 4 The Sims Mobil The Sims FreePlay Last ned fankunst-sett

Tilpass klubben din med The Sims 4 Gøy med gjengen på konsoll

Finn ut hvordan du gjør klubbene mer personlige.

Din klubb, dine regler

Når utvidelsespakken The SimsTM 4 Gøy med gjengen* kommer på Xbox One og PlayStation 4 11. september 2018, får du klubber i spillet, og livet kommer aldri til å bli helt det samme for simmene. Du kan lede grupper med simmer på klubbsamling, der de følger klubbregler, utfører klubbaktiviteter og reagerer på situasjoner på måter som klubben foretrekker. Simmer på samling bryter til og med sine egne oppførselsregler for å holde seg til det klubben krever. Du kan bli med i en forhåndslaget klubb, som matnerdene Toppsjiktet eller de stilbevisste Paragonia, men du kan også lage din egen! Og gjett hvem som lager reglene i disse klubbene? Det er deg. Du som spiller.

Her har du alle måtene du kan tilpasse klubbene dine på.

Velg et klubbnavn.

Det er klart, før du begynner å gjøre noe annet, må du bestemme hva du vil kalle klubben din. Du kan velge noe generelt eller gå bananas og finne på noe helt sprøtt. Selv en intern vits kan være et gøyalt navn!

Velg klubblogo

Når simmene er på samling, svever det små ikoner over hodene på dem som indikerer at de er sammen med klubben sin. Det er mange å velge mellom, så du skal kunne finne en logo som passer klubben din perfekt. Det kan være en sommerfugl, en regnbue, kniv og gaffel eller noe annet som representerer gjengen din.

Bestem opptakskrav

Klubben din kan være åpen for alle eller litt mer eksklusiv. Du kan bestemme hva slags folk som skal slippes inn ved å velge aldersgrupper, ferdighetsnivåer og til og med personlighetstrekk som klubbmedlemmene dine må ha. Kanskje du ikke vil ha sjenerte simmer eller tøysete simmer.

Velg klubbaktiviteter

Det er her det begynner å bli moro. Du kan oppfordre klubbmedlemmer til å delta i over hundre aktiviteter når de er på klubbsamling. De kan spille instrumenter, lage mat, bade, fortelle vitser, se på kunst og masse annet. Klubben din kan ha fem aktiviteter det oppfordres til, noe som skaper et tonn med muligheter!

Velg mer spesifikke aktiviteter

Du også kan ta aktiviteter til et dypere nivå og bestemme hvem medlemmene dine skal gjøre bestemte aktiviteter med. Klubbmedlemmene kan elske å bade, men kanskje de ikke vil bade sammen med medlemmene i en annen klubb. Eller kanskje de rett og slett ikke kan snakke med medlemmer av andre klubber. Hvis de bryter reglene, kan det hende de blir kastet ut av klubben! Drama!

Velg forbudte aktiviteter

Vi fortsetter med mer saftige saker. Du kan også velge opptil fem ting som klubbmedlemmene ikke skal gjøre. Når du blander disse med klubbaktivitetene, kan du få noen helt sprø kombinasjoner. Vil du at medlemmene dine skal klemme, kysse og være romantiske, men aldri ha årnings når de er på klubbsamling? Kanskje et litt merkelig spesifikt eksempel, men det er faktisk mulig!

Bestem et klubbantrekk

Har du lyst til at klubbmedlemmene dine skal ha på seg matchende jakker og hatter (med matchende klubblogo) når de er på klubbsamling? Ikke noe problem. Matchende pølsekostymer? I hvert fall ikke noe problem. Du kan velge antrekk til dem og gjøre klubbens stil så personlig du vil. Tullete, seriøs eller smart, det er opp til deg.

Velg et sted å være

Basert på alle tenårings-TV-seriene vi har sett, trenger klubbmedlemmer et sted å henge. Når du oppretter klubben din, kan du velge at de skal møtes på et generelt sted, som en hvilken som helst bar eller et tilfeldig treningssenter, eller et bestemt sted. På samme måte som med deg og vennene dine, trenger forskjellige klubbtyper forskjellige typer steder å henge. En matklubb vil sikkert gjerne sjekke ut en hvilken som helst kafé eller restaurant, mens en treningsklubb heller vil velge å møtes på et bestemt treningssenter.

Tilpass klubblokalet

Det er enkelt å gjøre klubblokalet personlig, men ikke like enkelt å komme seg inn gjennom døren. Du kan velge å la klubben samles på en bestemt tomt, og så bruke dørlåser til kun å gi adgang til klubbmedlemmer. Skikkelig eksklusivt. Dette betyr at en kunstklubb kan ha et hemmelig bakrom der bare de beste kunstverkene henger, eller at en spillklubb kan ha et spesielt rom med flere datamaskiner å spille på. Det er også spesiell klubbpynt du kan låse opp som hjelp til å tilpasse klubblokalet ytterligere.

Lås opp klubbstemninger
Jo mer simmene dine utfører klubbaktiviteter, desto flere klubbpoeng får du. Disse kan brukes til å låse opp forskjellige klubbfordeler, som hemmelige håndtrykk og klubbstemninger. Klubbstemninger er følelser som medlemmene får når de er på samling, så du automatisk kan gjøre treningsklubben energisk eller romantikklubben flørtete når de samles.

Skaff deg klubbferdighetsøkninger

Det finnes flere klubbfordeler enn klubbstemninger. Det er mange tilgjengelige bonuser når man henger sammen, og simmene tilegner seg ferdigheter fortere når de er på klubbsamling. Bland dette med en stemning, så kan du ende opp med noen virkelig interessante resultater. En kunstklubb som får kunstneriske ferdigheter raskere og alltid er inspirert kan produsere helt fantastiske malerier.

OK, så er du med? Vi har prøvd å lage klubbsystemet så robust som mulig, og vi gleder oss skikkelig til å se alle de fantastiske situasjonene dere kommer til å skape på Xbox One og PlayStation 4 fra og med 11. september 2018! Sjekk ut The Sims 4-forumet, følg oss på Twitter og Instagram, lik oss på Facebook, og abonner på YouTube-kanalen vår. Registrer deg som mottaker av The Sims 4-nyhetsbrevet for å få oppdateringer, eksklusive tilbud og annet (som EA-nyheter og informasjon om produkter, arrangementer og kampanjer) med e-post!

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet på aktuell plattform (selges separat) og alle spilloppdateringer for å spille.

Relaterte nyheter

Oppdatering 30.11.2021

The Sims 4
30.nov.2021
Naring; er det ... oppdatering igjen!

Klesvaskliste - 16. november 2021

The Sims 4
16.nov.2021
Oppvask

Oppdatering 14.12.2020

The Sims 4
14.des.2020
Viktig oppdatering