The Sims 4 The Sims Mobile The Sims FreePlay The Sims The Sims 4 The Sims Mobil The Sims FreePlay Last ned fankunst-sett The Sims 4 The Sims Mobil The Sims FreePlay Last ned fankunst-sett

Lek med livet i The Sims Mobile

Velkommen til det nyeste skuddet på stammen i The Sims-serien.

Det er ute! Det er ute! The Sims Mobile er ute og kan lastes ned i hele verden, og vi gleder oss skikkelig til du og vennene dine skal få forme simmenes livsstil. Siden det er så mye å utforske i de nye simmenes verden, skal vi fortelle litt om hva du kan forvente og hva det er som gjør The Sims Mobile til en unik opplevelse.

LAG UNIKE SIMMER
I The Sims Mobile kan du tilpasse simmenes utseende, frisyre, antrekk, sminke og tilbehør. Så kan du sette sammen en uforglemmelig garderobe i samarbeid med Izzy Fabulous i motebutikken. Det stemmer, simmene har sin egen stylist som kan designe fantastiske antrekk. Noen av dem har egne effekter, som den flotte flammekjolen! Du velger også personlighetstrekk til alle simmene, som aktiv eller musikalsk, og du kan legge til flere etter hvert som simmene får mer livserfaring.

BYGG DRØMMEHJEMMET
Det er opptil deg hvordan du vil bygge huset til simmene dine, og det er skikkelig moro – og lett – å gjøre det personlig. Velg mellom et utvalg møbler, apparater, dekorasjoner og samlinger i forskjellig tema, som gir simmene dine et spesielt hus der de kan oppleve alt livet har å by på. Så kan du ta dem med til steder som motestudioer, restauranter og nattklubber. Utforsk denne nye verdenen sammen med simmene dine!

FORM SIMMENES LIVSSTIL
Det er du som styrer livene til simmene dine, og du kontrollerer alt fra karrierevalg til hobbyer, fra forhold til familier. Velg spennende karrierer som motedesigner og lege, og hobbyer som matlaging og gitarspill. Få venner og kjærester, og utfør risikable handlinger som å prøve å kysse andre simmer eller servere en eksperimentell oppskrift. Du kan også starte familie og stake ut en kurs for fremtidige generasjoner ved å etterlate deg nyttig arvegods.

SPILL SAMMEN
Arranger og gå på fester med andre simmer, der du kan sosialisere og få belønninger. Vis frem det fete huset ditt, bygg opp romantiske forhold, og flytt inn med andre folks simmer. Treff andre på fester eller rundt omkring i byen, og bruk klistremerker for å fortelle dem at de er søte, hotte eller helt fantastiske! Hvis du vil, kan du bli med på spesielle daglige hendelser som hurtigdating i parken eller musikkfestivalen på markedsplassen.

Mulighetene er endeløse når du leker med livet i The Sims Mobile! Er du klar til å begynne å spille? Last ned spillet nå fra App Store eller Google Play. Husk å følge The Sims Mobile på Twitter. Hvis ikke du gjør det allerede, kan du følge The Sims på Instagram og Twitch, like oss på Facebook og abonnere på YouTube-kanalen vår.

Relaterte nyheter

Sommerparadis

The Sims Mobile
12.apr.2024
Få et gjensyn med en av våre mest populære oppdateringer!

Hjertevarm høytid

The Sims Mobile
01.des.2023
Julen er til for å spille The Sims Mobile!

Hallo, Japan! Oppdatering

The Sims Mobile
17.sep.2023
Et gjensyn med soloppgangens land som du kommer til å huske i lang tid.