EA Play FIFA 23 F1™ 22 Madden NFL 23 Apex Legends™ Battlefield™ 2042 The Sims™ 4 Startside for Electronic Arts Electronics Arts Home Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer

Kenan Hajdarevic - Fight Night Champion

EA Danmark

2011-09-21

Fight Night Champion er en oplevelse for sig selv, for hvis man har prøvet den seneste Fight Night round 4, vil man se hvor meget Fight Night Champion er blevet udviklet.
VIP_FNC_Kenan_Hajdarevic.jpg

Fight Night Champion er en oplevelse for sig selv, for hvis man har prøvet den seneste Fight Night round 4, vil man se hvor meget Fight Night Champion er blevet udviklet.

Når man begiver sig ud i Legacy mode, hvor man skal lave sin egen boxer og boxe med ham til du når toppen, er det lidt af den samme måde som i den gamle,men det er blevet lidt lettere at gør ens boxers tal lidt bedre.

Den måde man træner sin boxer op på er stadigvæk som i Fight Night round 4, dog lidt mere udviklet, for nu har man mulighed for at gør ham bedre til at knockoute modstandern.Ved at give ham de point man smaler under træning til nogle bestemte ting, man vil have boxeren til at være dygtigere til.

Når man så skal boxe er det blevet meget mere virkeligt, og grafikken er blevet rigtig godt så man kan næsten føle men selv står i ringen.Når en boxer får en flænge kan man bedre se detaljerne, så det er også med til at gør det mere virkeligt.

En ny ting som også er blevet tilføjet til spillet, er at man skal følge de hvad ens eget hjørne siger til dig, for det er med til at helbrede din boxer mere i den pause du får mellem runderne.

Nu har EA også valgt at blande lidt historie med i spille, som hedder Champion mode hvor du starter med en boxer ved navn Andre Bishop, som du skal boxe med. Historien i sig selv er meget spændende, og under kampen får du dog også nogle bestemte missioner du skal udføre, og det er med til at gøre historien lidt mere spændende.

Så hvis jeg skulle give spillet en karaktere vil den helt sikkert på topkaraktere, det er efter min mening det bedste sportsspil som er lavet, der indgår under kategorien Fighting. Så det er alle pengen værd at gå ud og investere i spillet.
 

Lignende nyheder

Game Changer: Banebrydende spilpatchingteknologi skabt af EA-medarbejder

Electronic Arts Inc.
09-04-2024
Hans van Veenendaal fra EA har skabt banebrydende spilpatchingteknologi, som reducerer patch-tidsforbruget, sparer omkostninger og understøtter bæredygtighed.

Kate Kelloggs rejse i spidsen for spilevolutionen hos Electronic Arts

Electronic Arts Inc.
27-03-2024
Kate Kelloggs rejse som COO for EA Studios, hvor vi går i dybden med hendes ledelsesvej, samarbejdsstil og vision for spillenes fremtid.

Den spritnye EA app til Mac

Electronic Arts Inc.
26-03-2024
Den spritnye EA app til Mac erstatter Origin som vores primære Mac-platform.