NHL 14 byder på denne konsolgenerations hidtil vildeste kombination af fart, færdigheder og aggression

EA Norge

2013-04-16

Electronic Arts Inc. annoncerede i dag de banebrydende spilmuligheder, der bliver rygraden i EA SPORTSTM NHL®14. Et spil, som kommer til at byde på al den aggression, teknik og fart, NHL-verdenen har at byde på, takket været denne konsolgenerations mest avancerede teknologi fra EA SPORTS. Udfør heftige tacklinger ved hjælp af den revolutionerende “NHL® Collision Physics”-spilmotor, der bygger på den unikke ”Player Impact Engine” fra EA SPORTS FIFA-spilserie. Smid handskerne og gå i flæsket på modstanderne med den helt nye ”Enforcer”-spilmotor, der benytter den samme teknologi som i den anmelderroste Fight Night-spilserie. Oplev en helt ny verden af fart og kontrol med den næste generation af den roste ”True Performance Skating”-kontrol og udmanøvrer forsvarsspillerne med den helt nye “One-Touch Dekes”-styring. Derudover kan fans prøve livet som NHL-spiller i en helt ny udgave af ”Be a Pro”-karrieredelen, som nu foregår både på og udenfor isen. NHL 14 udkommer til Xbox 360® og PlayStation®3 den 12. september, 2013, i Europa.
nhl-14-master-news.jpg

NHL 14, som er udviklet ved hjælp af den mest avancerede teknologi, EA SPORTS har at byde på, er pakket med nyskabelser

REDWOOD CITY, Californien – den 15. april, 2013– Electronic Arts Inc. annoncerede i dag de banebrydende spilmuligheder, der bliver rygraden i EA SPORTSTM NHL®14.Et spil, som kommer til at byde på al den aggression, teknik og fart, NHL-verdenen har at byde på, takket været denne konsolgenerations mest avancerede teknologi fra EA SPORTS. Udfør heftige tacklinger ved hjælp af den revolutionerende “NHL® Collision Physics”-spilmotor, der bygger på den unikke ”Player Impact Engine” fra EA SPORTS FIFA-spilserie. Smid handskerne og gå i flæsket på modstanderne med den helt nye ”Enforcer”-spilmotor, der benytter den samme teknologi som i den anmelderroste Fight Night-spilserie. Oplev en helt ny verden af fart og kontrol med den næste generation af den roste ”True Performance Skating”-kontrol og udmanøvrer forsvarsspillerne med den helt nye “One-Touch Dekes”-styring. Derudover kan fans prøve livet som NHL-spiller i en helt ny udgave af ”Be a Pro”-karrieredelen, som nu foregår både på og udenfor isen. NHL 14 udkommer til Xbox 360® og PlayStation®3 den 12. september, 2013, i Europa.

Nøglefunktioner i NHL 14:

  • NHL® Collision Physics – Udviklet på grundlag af den samme teknologi, der benyttes i EA SPORTS’ FIFA-series anmelderroste Player Impact Engine. NHL® Collision Physics leverer heftigere og mere intense tacklinger og sammenstød end nogensinde før. Styringen, der foregår med den venstre controller, gør det lettere og mere tilfredsstillende at smadre ind i modstanderne.
  • Enforcer Engine – Ved hjælp af den samme teknologi, som benyttes i den anmelderroste Fight Night-spilserie, vil NHL 14 byde på en helt ny tredjepersons-synsvinkel, så du virkelig kan komme tæt på slagsmålene. Alle spillere på isen (både de menneske- og computerstyrede) vil deltage aktivt, lige fra handskerne smides, til turen går mod straffeboksen, så der hele tiden er gang i spillet. Denne teknologi vil for første gang i EA SPORTS’ NHL-series historie demonstrere forskellen i de enkelte spilleres størrelse og styrke og byde på både helt nye nævekampsmekanikker og meget andet, der sammenlagt skaber den mest autentiske og intense ishockeyoplevelse til dato.
  • True Performance Skating – Bygger på den banebrydende og nyskabende teknologi, der gjorde de digitale ishockeykampe i EA SPORTS’ NHL-serie endnu mere fysiske med over 1.000 nye animationer. Det andet år med True Performance Skating byder på stærkt forbedret acceleration, eksplosive skøjtetag, hurtigere drejninger og forbedrede sidebevægelser, hvilket gør styringen og reaktionshastigheden hos spillerne bedre end nogensinde før.
  • One-Touch Dekes – Oplev hvordan det er at være superstjerne ved hjælp det nye og mere præcise finte-system, som du styrer udelukkende ved hjælp af den venstre controller og en enkelt knap. Både begyndere og garvede iskrigere kan på den måde udføre hurtigere og mere intuitive finter end nogensinde før, som kan kombineres på nye måder for at snyde modstanderne.
  • Et liv som spiller – Den nye version af “Be a Pro”-karrieredelen gør det muligt for dig virkelig at leve livet som virtuel NHL-spiller. Alle beslutninger, du træffer både på og udenfor isen, vil være med til at forme din karriere som atlet. Kommunikér med dine holdkammerater mellem kampene. Deltag i interviews med pressen. Dine valg vil påvirke både dit forhold til fans, holdkammerater og klubledelse, dine færdigheder og din udvikling som spiller.
  • EA SPORTS NHL Online Seasons NHL 14 udvider seriens Hockey Ultimate Team- og EA SPORTS Hockey League-varianter med sportsspilgenrens mest gennemførte op- og nedrykningssystem. Vind dine kampe og ryk op gennem divisionerne, hvor du gradvist møder hårdere modstand – eller gå fra isen som taber og se dit hold rykke ned. Du vil kunne følge dine holds udvikling gennem flere sæsoner.

Create the greatest fantasy team in sports with NHL® 13 Hockey Ultimate Team. In a hockey world without career lengths or a salary cap, acquire and assemble top players from around the world, then take on friends or skilled opponents from a massive online community.

NHL 14 cover-afstemning starter den 22. april, 2013

Fra og med den 22. april, 2013, kan fans over hele kloden igen være med til at beslutte, hvem der skal pryde coveret til verden førende ishockeyspilserie, når den anden årlige EA SPORTS NHL®cover-afstemning åbner på NHL.com/covervote.

I premiereåret blev der afgivet mere end 25 millioner fan-stemmer under EA SPORTS NHL 13 cover-afstemningen. Afstemningen kulminerede med kåringen af Philadelphia Flyers-kaptajnen, Claude Giroux, som ny frontfigur på NHL 13-coveret.

 
 
 

Related News

13 fakta du ikke visste om vår gamescom-utstilling

Electronic Arts Inc.
23.aug.2017

Ti ting å gjøre på gamescom

Electronic Arts Inc.
22.aug.2017

Mer om Fe, et EA Originals-spill

Electronic Arts Inc.
21.aug.2017