EA Play FIFA 23 F1™ 22 Madden NFL 23 Apex Legends™ Battlefield™ 2042 The Sims™ 4 Startside for Electronic Arts Electronics Arts Home Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer Seneste spil Kommer snart Gratis at spille EA SPORTS EA Originals Spilbibliotek Tilbud i EA app Pc PlayStation Xbox Nintendo Switch Mobil Pogo EA app EA Play Konkurrencespil Spiltest Virksomhed Karrierer Nyheder Teknologi EA Studios EA-partnere Vores forpligtelser Positivt spil Inklusion og forskellighed Social påvirkning Personale og kultur Miljø Hjælp Fora Værktøjer til spiller- og forældrekontrol Tilgængelighed Presse Investorer

EA vinder Top 10 International Innovations in Diversity Award

Vi er beærede over at være anerkendt af Diversity Journal som en af virksomhederne på listen til Top 10 International Innovations in Diversi…

EA Competitive Gaming-konkurrencer sendes på BT Sport

EA er engageret i at fremme diversitet og inklusion på arbejdspladsen og i vores lokalsamfund. Vi talte med Dave Kim, Head of Global Diversity Inclusion & CSR, for at få mere at vide om, hvordan vi skaber større bevidsthed om og hylder forskelligartede kulturer.

Hvorfor er diversitet og inklusion vigtigt for EA?

Kernen i vores virksomhed er kreativitet, så ved at have en inkluderende kultur fremmer vi engagement, innovation og gør det i sidste ende muligt at skabe en utrolig spilleroplevelse ud fra forskellige perspektiver.

vilken betydning har diversiteten hos EA for spillerne?

Der er flere mennesker i flere geografiske områder end nogensinde før, der spiller EA's spil. Det anslås, at omkring 2,6 milliarder mennesker i hele verden spiller spil, og spillernes gennemsnitsalder er nu omkring 35 år. Fordi spillerne globalt er blevet mere forskelligartede, har EA forpligtet sig til at afspejle denne mangfoldighed i vores virksomhed og i vores spil. Vi tror på, at vi i sidste ende kan skabe større innovation og underholde vores spillere i hele verden ved at udnytte forskelligartede perspektiver og udvikle en inkluderende kultur.

Hvilke initiativer har EA iværksat for at fremme diversitet og inklusion blandt medarbejderne?

Vores engagement i diversitet og inklusion starter øverst oppe med vores diversitetsråd, der er oprettet af vores CEO, Andrew Wilson, og består af vores øverste ledere og formænd. De enkelte virksomheder har også diversitetsplaner og årlige målsætninger, der understøtter EA's prioriteter for diversitet og inklusion. 

Inclusion@EA er et globalt kursus om ubevidste fordomme med fokus på bevidsthed, identifikation og engageret indsats og er et eksempel på et initiativ, som alle medarbejdere såvel som ledere vil deltage i. Målet med programmet er at skabe en inkluderende kultur og imødegå individuel adfærd med hensyn til engagement og effektivitet og samtidigt mindske fordomme i ansættelses- og talentstyringsprocessen.

Hvordan promoveres diversitet i EA's spil?

Dragon Age: Inquisition introducerede EA's første transkønnede figur, som også er løjtnant i hæren. Han voksede op som pige, men opdagede senere i livet, at hans virkelige kønsidentitet er mand. 

EA SPORTS FIFA introducerede sin første historietilstand, der skabte plads til en fiktiv figur ved navn Alex Hunter, som er en 17-årig af blandet race med ydmyge rødder i Londons Clapham-distrikt. 

The Sims 4 udvidede tilpasningsmulighederne for køn og åbnede op for kønsneutral påklædning og forskellige slags stemmer og personlighedstyper. Funktionen giver spillerne mulighed for at tilpasse deres figurer uden kønsgrænser.

Mass Effect: Andromeda: Denne utrolige dynamiske, interaktive historie fremhæver flerdimensionale relationer med forskellige racer og personer fra forskellige planeter. Det er i virkeligheden en historie om immigration og om, hvordan figurerne samarbejder for at finde et nyt hjem.

Hvorfor er det vigtigt for EA's spilteams at arbejde i et forskelligartet og inkluderende miljø?

Vi vil ikke alene skabe en kultur, hvor forskelligheder accepteres, vi vil skabe en kultur, hvor forskellene kan udnyttes til fulde for at skabe en utrolig interaktiv oplevelse. Vi ønsker, at personer med forskellige perspektiver og medarbejdere med varierende baggrund trives. EA er klar over, at evnen til at skabe denne "trivselskultur" vil gøre det muligt for EA at levere de utrolige oplevelser, som de globale spillere forventer.

 

Er du interesseret i at blive en del af EA? Besøg vores karriereside.

Du kan også få flere oplysninger om diversitet og inklusion hos EA her.

________________________

 

Følg med i alt, hvad der rører sig: Besøg vores side, følg os på Twitter, og synes godt om os på Facebook.

Lignende nyheder

Game Changer: Banebrydende spilpatchingteknologi skabt af EA-medarbejder

Electronic Arts Inc.
09-04-2024
Hans van Veenendaal fra EA har skabt banebrydende spilpatchingteknologi, som reducerer patch-tidsforbruget, sparer omkostninger og understøtter bæredygtighed.

Kate Kelloggs rejse i spidsen for spilevolutionen hos Electronic Arts

Electronic Arts Inc.
27-03-2024
Kate Kelloggs rejse som COO for EA Studios, hvor vi går i dybden med hendes ledelsesvej, samarbejdsstil og vision for spillenes fremtid.

Den spritnye EA app til Mac

Electronic Arts Inc.
26-03-2024
Den spritnye EA app til Mac erstatter Origin som vores primære Mac-platform.