Battlefield 2042 Battlefield V Battlefield 1 Battlefield 4 Alle Battlefield-games Battlefield BATTLEFIELD™ 2042 BATTLEFIELD™ V BATTLEFIELD™ 1 BATTLEFIELD™ 4 ALLE BATTLEFIELD-GAMES LAATSTE NIEUWS AANMELDING NIEUWSBRIEF Forums From the Battlefield BATTLEFIELD™ 2042 BATTLEFIELD™ V BATTLEFIELD™ 1 BATTLEFIELD™ 4 ALLE BATTLEFIELD-GAMES LAATSTE NIEUWS AANMELDING NIEUWSBRIEF Forums From the Battlefield

De Battlefield 1 Incursions Community Environment

Vanaf 25 april 2019 is Battlefield™ 1 Incursions niet meer speelbaar. Lees ons artikel over de uitfasering van de modus voor meer informatie.

De Battlefield 1 Incursions Alpha transformeert naar de Battlefield 1 Incursions Community Environment. We vroegen producent David Sirland wat dat betekent en waaraan voor deze spelervaring precies wordt gewerkt. Lees verder voor meer info over de toekomst van het competitieve Battlefield.

Ten eerste: wat is Battlefield 1 Incursions?
Eenvoudig gezegd: het is competitief zoals dat alleen in Battlefield kan. Het leunt zwaar op onze belangrijkste elementen, inclusief voertuigen, verwoesting en klasse-gameplay, maar dan anders en met diverse beperkingen om een strategische en teamgerichte spelmodus te creëren.

Onze community is ook enthousiast over de netcode. Kijk maar eens naar deze video van community-lid Battle(non)sense:

Incursions CTE

Wat is er gebeurd na de Battlefield 1 Incursions Alpha?
De Battlefield 1 Incursions Alpha transformeert naar de Battlefield 1 Incursions Community Environment. In deze uitgebreidere fase mag iedereen zich registreren voor toegang en breiden we de doelgroep uit terwijl we de spelervaring blijven ontwikkelen en itereren. Dit leidt tot meer gespeelde games, betere regionale dekking en ten slotte voldoende spelers om de nieuwe features te ondersteunen die binnenkort worden verwacht. Je hoeft verder niets te doen als je al in de Alpha zit. Je ziet de naam veranderen met de update van vandaag.

Hoe registreer ik me voor de Battlefield 1 Incursions Community Environment?
Ga naar de Battlefield 1 Incursions-pagina en registreer jezelf. Als je buiten de regio's woont die momenteel worden ondersteund, helpt het om meer vrienden te verzamelen. Dat is de manier waarop we naar de regio's kijken die we hierna willen uitbreiden en ondersteunen.

Wie kan zich registreren voor de Battlefield 1 Incursions Community Environment?
Iedereen die zich nog niet heeft geregistreerd. Alle spelers die een pc hebben en het spel kunnen draaien, mogen zich registreren voor de omgeving*. We hopen dat veel spelers zich gaan registreren, zodat we veel servers kunnen inzetten en gevarieerde en bruikbare feedback zullen krijgen.

Wat hebben jullie geleerd van de Battlefield 1 Incursions Alpha?
De Alpha was in eerste instantie gericht op het testen van het algemene concept van 5v5 met voertuigen en het draaiend krijgen van onze matchmaker. Na meerdere weken van iteratie met de Matchmaker-procedures om in het spel te komen, zijn we tevreden. We zijn nu klaar voor de volgende periode van uitbreiding.

We hebben ontzettend veel geweldige feedback gekregen over de map, de kits, de spelbalans en nog veel meer. We hebben geluisterd en verbeteringen doorgevoerd om de spelervaring te tweaken. Zo maakt de Hellriegel geen deel meer uit van de Raid Leader-kit, bevindt het A versus C-kamp op de map zich nu op gelijke hoogte voor een veel evenwichtiger slagveldveld, en nog veel meer.

Welke wijzigingen in de omgeving brengt de Battlefield 1 Incursions Community Environment-update aan?
Je kunt uitkijken naar een grote vernieuwing van de map Giant's Shadow en de Demolition Driver: een Vehicle Operator-kit met meer mobiliteit en kortere voertuig-respawntimers, ten koste van duurzaamheid. We kijken ook naar de werking van spotting en gaan hier een nieuw systeem voor testen. We kijken uit naar jullie feedback. In deze release voegen we ook de Spectator Mode toe: een feature die we op diverse manieren blijven verbeteren.

Houd het nieuws in de gaten voor meer info over de Battlefield 1 Incursions Community Environment. Vergeet niet om je te registreren, en we zien je op het slagveld!

Registreer je op de Battlefield 1 Incursions-pagina

* REGISTRATIE GARANDEERT GEEN TOEGANG TOT BATTLEFIELD 1 INCURSIONS COMMUNITY ENVIRONMENT (“ICE”). VEREIST VASTE INTERNETVERBINDING, EA-ACCOUNT, ACCEPTATIE VAN (I) ALPHA-OVEREENKOMST, (II) GEBRUIKERSOVEREENKOMST, (III) PRIVACY- EN COOKIEBELEID, EN (III) ORIGIN-SOFTWARELICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS, EN INSTALLATIE VAN DE ORIGIN CLIENT-SOFTWARE (WWW.ORIGIN.COM/NL-NL/ABOUT). JE MOET 18 JAAR OF OUDER ZIJN. SPELVOORTGANG, ACHIEVEMENTS, PERSONAGES, PERSONAGE-GEGEVENS EN/OF ALLE ANDERE WAARDE- OF STATUSINDICATORS DIE ZIJN BEHAALD IN DE ICE WORDEN NIET MEEGENOMEN NAAR HET SPEL BF1 ZELF. ICE IS PRE-RELEASE SOFTWARE DIE MOGELIJK FOUTEN/GEBREKEN BEVAT EN IN DE FEITELIJKE STAAT WORDT AANGEBODEN ZONDER UITDRUKKELIJKE OF IMPLICIETE GARANTIE.

GERELATEERD NIEUWS

Update-informatie Battlefield 1: Augustus-update

Battlefield 1
15-aug-2018
Welkom bij de Quality of Life-update voor Battlefield 1.

Update-informatie Battlefield 1 – Informatie zomer-update

Battlefield 1
31-jul-2018
We vinden het fantastisch om een aantal geweldige verbeteringen te kunnen delen waardoor je het spel nog beter kunt spelen.

De weg naar Battlefield V: Download Battlefield 1 Turning Tides gratis* vóó…

Battlefield 1
26-jun-2018